Ivalo kutsuu testikuljettaja-ystävä!

Toivotan näin alkuun oikein ihanaa Ystävänpäivää kaikille teille testikuljettajillemme sekä blogien kommentoijille ja lukijoille, joiden kanssa meillä on ollut ilo olla tekemisissä syksystä asti. Yhteinen matkamme jatkukoon turvallisissa merkeissä! Osa teistä uusista ystävistämme lähtee kanssamme Nokian Renkaiden talvirengasosaamisen polttopisteeseen - Ivaloon!

Vaikeat, mutta varmat valinnat on nyt tehty ja seuraavat henkilöt voivat pakata hammasharjansa odottelemaan maaliskuun loppua:


 

Tervetuloa valkoiseen helvettiin! Varmistathan lähtösi osoitteeseen hakkapedia@nokiantyres.com.

Pakko muuten raportoida heti tuoreeltaan mukavasta päivästä! Tapasimme tänään A2:n kanssa täällä Nokialla testikuljettajamme Tanjan, joka osallistui Autokeskuksen ja BMW:n järjestämään naisten autoilutapahtumaan testiradallamme. Suurkiitokset yhteistyökumppaneillemme ja Tanjalle, joka jaksoi herätä ennen kukonlaulua ajelemaan luoksemme! Paneuduimme tapahtuman aikana tieturvallisuuden parantamiseen opettelemalla auton parempaa hallintaa yllättävissä tilanteissa. Rallikuskin ohjeistuksella varmuus kasvoikin varmasti jokaisella tapahtumaan osallistuneella naisella (vaikka rallikuskin ajamalla näytöskierroksella tuntuikin lähinnä siltä, että yllättävä tilanne jatkui koko testiradan ja vatsa teki staattisia lihasliikkeitä penkillä pysyäkseen). Kiersimme Tanjan kanssa myös tutustumassa henkilöautonrenkaiden valmistuksen saloihin. Tästä hienosta ja hyödyllisestä päivästä lisäraporttia myöhemmin!

- A1

comments powered by Disqus