Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Itsenäisyyden rippeet

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Tai mitä siitä on jäljellä enää nykypäivän Suomessa. Noh, kaikkea ei kannata uskoa mitä media meille upottaa. Itselleni siunaantui jopa vapaapäivä sen kunniaksi.

Viikko tosiaan meni jälleen aika nopeasti. Takana on tuhansia kilometrejä ristiinrastiin, tuhansia juhlivia ihmisiä, 33 tuntia esiintymistä ja kuusi päivää ja kuusi yötä. Kelejä oli joka lähtöön. Tuli lunta, räntää, vettä ja ihme ettei sammakoita. Jotkut tiet olivat suolattu, toiset umpijäällä, välissä vedenpeitossa. Riippui vähän päivästä.

Eli unelmakelejä minulle, autolle ja renkaille :). Tuli testattua vesiliirtoa, umpijäällä pitoa, sohjossa ajoa, jne.. pari tiukkaa väistöliikettä ja äkkijarrutusta joutui tekeen kun muutama ihminen tunki autonsa eteen ja luuli pääsevänsä jäisellä tiellä äkkiä liikkeelle. Yksi pupu pääsi puskurin koristeeksi melkein. Hirveä piti vähän väistää kun ovat niin saamarin isoja.

Olen vielä elossa, joten eiköhän tuon tapahtumarikkaan viikon jälkeen voi sanoa kyllä ne renkaat toimivat pohjoismaisissa olosuhteissa aika hyvin :D. Mutta eikait tässä enempää asiaa tälläkertaa. Kummityttö tuossa vieressä haluaa lähettää terveisiä kaikille ja valittaa kun en kirjoita jokapäivä blogia ja osta hänelle hevosta kun olen kuulemma kuuluisa. Hauska on lapsen mieli :)

 

Yllätys odottaa lumipeitteen alla

 

comments powered by Disqus