iPhonen omistaville mielenkiintoista testattavaa!

Syksy tuo tullessaan paljon uusia jännittäviä käänteitä niin testikuljettajaohjelmaan kuin Hakkapedian liikennekarttaan. Kesälle riittää siis tekemistä! Kutsummekin teitä iPhonen omistavia testikuljettajiamme ja ystäväpiiristänne löytyviä innokkaita mukaan myös uuden mobiilisovelluksen testaustalkoisiin.

Hakkapedia on myös interaktiivinen liikennekartta


Ehkä tiesitkin, että Hakkapedia pitää sisällään testikuljettajaohjelman lisäksi myös liikennekartan. Kartasta on olemassa myös mobiilisovellus, joka jakaa ajantasaista viranomaistietoa Suomen tieliikenteen ongelmakohdista. Kartta antaa tietoa liikenteen sujuvuuteen liittyen sekä kaikki huoltoasemat ja kuvia kelikameroista. Lisäksi käyttäjät ovat voineet merkitä kartalle omia havaintojaan muiden tielläliikkujien avuksi. Mitä useampi käyttäjä jakaa havaintonsa, sitä helpompi muiden autoilijoiden on ennakoida omaa käytöstään liikenteessä ja siten parantaa liikenneturvallisuutta. iPhonessa ja Androidissa toimiva sovellus on saanut matkan varrella hyvää palautetta ja haluamme tehdä siitä entistä paremman ja helpommin käytettävän.

30 nopeinta!


Hakkapedian mobiilisovelluksen seuraava versio ollaan julkaisemassa syksyllä ja nyt tarvitsemme apuanne seuraavan version hiomisessa huippukuntoon! Kehitystyötä tullaan tekemään iPhonen käyttäjien kesken ja valitsemme täysin uudistuneen sovelluksen testaajajoukkoon enintään kolmekymmentä ensimmäistä ilmoittautunutta. Eli testikuljettajat ja Hakkapedian seuraajat: nopeat syö hitaat! Tervetuloa kehitystiimiin!

Näin testaat!


Sovelluksen testaaminen käy näppärästi omien kesäisten automatkojen yhteydessä. Testaustyö on yksinkertaista: pidä sovellus auki autoillessasi, hyödynnä kartan vinkit ja lisää mukaan omia turvallisuusvinkkejä ja hauskojakin havaintoja esimerkiksi hirvistä, liikennettä hidastavista tukoksista, liftaajista, mansikanmyyjistä jne. Havaintoja voi tehdä niin lyhytviesteinä kuin kuvina. Testaajilla tulee myös olla Facebook-tunnukset, joilla sovellukseen kirjaudutaan sekä havaintoja voi jakaa kavereilleen. Mitä asioita huomaat vielä kaipaavasi kartalle, jotta se palvelisi sinun tarpeitasi paremmin? Onko sovellus näppärä ja helppokäyttöinen? Miten parantaisit sitä?

Menovettä palkinnoksi!


Testiryhmäläisten kesäisiltä testausautomatkoilta kertyneet ja sovellusta eteenpäin kehittäneet palautteet ja ideat palkitaan bensalahjakorteilla!

Ilmoittaudu!


Mikäli haluat mukaan testaajaksi, lähetä viesti otsikolla "Hakkapedia 2 testaajaksi" osoitteella testaajat@hakkapedia.fi.

Mukavaa kesää kaikille hakkapedialaisille, ja tietenkin turvallisia automatkoja! Kesällä rengastestausta ja bloggausta jatkavien Hakkapeliitta-testikuljettajiemme kannattaa tarkkailla postia juhannuspaketin varalle. :)

- A1

comments powered by Disqus