Kirjoittaja Terhi Puusaari
Uusimmat blogijulkaisut

Hyvin luistaa

Tai siis ei luista! =) Renkaat on pitänyt tosi hyvin. Nyt kun on ollut jääkeliä, luntakin välillä, sulaa, mustaajäätä, loskaa, jäätä ja taas lunta, niin on ollut hyvät mahdollisuudet testailla renkaita. Muutaman ootteeseen olen sattunut yksin hiljaiselle tienpätkälle ja kokeillut kiihdytellä ja jarrutella vähän reippaammin ja rengas on pitänyt tiessä.

Asteikolla 1-10 oli 8 pisteen liukkaus, kun risteyksessä käänsin turhan jyrkästi. Siinä renkaat irtosi tiestä, mutta auto&renkaat korjasi tilanteen nopeasti yhteistyössä ilman, että minun tarvitsi tehdä yhtään mitään. Mietinpä vaan, mitä nämä automaattiset luistonestot ja muut uusien autojen herkut tekee siinä vaiheessa, kun autoilija yrittää itse korjata virheliikettään? Käykö kurjasti?

Vianorilta ei ole kuulunut uudesta renkaasta... Sitä odotellessa vielä. Olisihan tuo kiva saada jouluksi, ettei sitten olla huonolla tuurilla jossain tienposkessa joulupäivänä, kun apua ei ole lähellä. Vaikka olihan tuo rengas kuulemma hyvin paikattu, sitten lopulta.

comments powered by Disqus