Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Hiipivä hiihtäjä, piilotettu testikuljettaja

"Vähänlaisesti" on tullut kirjoiteltua. Selitykset sikseen, syy on tässä tapauksessa ilmeinen. Syksy ja talvi on kuitenkin tulossa, hiihtäjän on siis aika herätä kesäunestaan.

Kaikenlaista tapahtumaa on mahtunut matkalle edellisen kirjoituksen jälkeen. Muutto Tampereelta Hämeenlinnaan, siirtyminen työntekijästä yrittäjäksi, auton vaihto pariin otteeseen, elämän ekat maastopyörä- ja triathlonkisat, jne jne. Toki olen pitänyt huolen siitä, että testikitkarenkaat ovat pysyneet matkassa mukana, ja sopivat nykyisenkin menopelin alle.

Syksyn mietteenä, sen lisäksi että tulisipa taas suksijalle ja rengastestaajakollegoille hyväluminen talvi, on se, että selviääkö BMW Z3 Roadster kotimaan talvesta? Toki tuo tietenkin punainen :) avoauto on varustettu rättikatolla ja saa levätä ajojen välissä sisätiloissa, mutta onko se kuitenkin liian heppoinen menopeli näihin oloihin?

Ottaisinkin siis mieluusti kokemuksia ja mielipiteitä vastaan asiasta? Se pieni puute on jo huomattu, ettei perinteisen sukset mahdut autoon (vapaat menee ehkä 2 sentin marginaalilla) kuin katto auki. Reilun kympin pakkasella saattaa jo nenä & jokunen muukin paikka jäätyä siinä touhussa.

comments powered by Disqus