Kirjoittaja Terhi Puusaari
Uusimmat blogijulkaisut

Heti mulle kaikki nyt

Taas näkyy lämpömittari laskevan tuonne kolmeen asteeseen... Vaikka plussan puolella ollaan, niin tienpinta onkin sitten toinen juttu. Perjantai-iltana myöhään ajelin tuolta Keski-Suomen puolelta Veteliä kohti. VT13:lla oli kosteutta siinä keskitiellä ns. kaistojen välissä. Aloin sitten etsiskelemään lämpömittaria auton mittaristosta, mutta eipä löytynyt. Kiroilin itsekseni mielessäni sitä, että tässä kauan himoamassa autossani jossa on KAIKKEA ei ole niinkään vanha keksintöä kuin LÄMPÖMITTARI!!! Tyyni luonne kun olen laski se hermostuskin siitä pikapikaa. Eihän ne montaa euroa kustanna, kun vaan saa isännän sellaisen autoon laittamaan... En sitten tiedä, oliko se tie lopulta jäässä vai ei, mutta ei paljoa huvittanut testailla loppuun ajetuilla kesärenkailla. Olin kyllä yksin liikenteessä, että siinä mielessä uskalsin ajella ihan rajoitusten mukaan. Tytär siellä takapenkillä on osottautunut myös nopeusrajoitukseksi. Pitäishän sitä ajatella silloinkin, kun on yksin liikenteessä...ei sillä, että keräisin ylinopeussakkoja muutenkaan.

Tarkistelivat tuolta Nokian Renkailta vielä rengaskokoa ja renkaitten vaihtopaikkaa. Kokkolan Vianorille siis toivon mukaan pikapuolin pääsen uudet nakit alle hakemaan. Kuten otsikosta voi päätellä EI JAKSA ODOTTAA! Ei sillä, että toiminta olisi mitenkään hidasta. Haluaisin vaan nuo renkaat autooni heti enkä huomenna. Isäntä kyllä suunnitteli jo tässä vaihtavansa ne kaupan mukana tulleet kitkat alle, mutta niistä puuttui pultit. Pultteja on nyt odoteltu jo jonkin aikaa sieltä Jyväskylästä automyyjältä ja taitaa ehtiä nokialaiset renkaat perille ennen noita pultteja.

Kaiketi pääsen pikapuolin kertomaan käyttökokemuksia renkaista, joista tämänkin päivän aikana olen kuullut monta puolesta ja vastaan kommenttia. Pari ihmistä kertoili, että parhaat renkaat ikinä. Joku taas heitti, että "kiva, että ilmaset renkaat, mutta harmi että joudut Hakkapelitoilla ajamaan". Minulle ei oikeastaan muitten mielipiteet merkitse. Käyttötavaran ja ihmisten suhteen teen omat havannoit ja tutustun ennen, kuin arvioin. No tätä tuttavuutta odotellessa...

 

comments powered by Disqus