Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Hei Jälleen!

Siitä onkin taas aikaa kun olen viimeksi blogia kirjoitellut.. Tässä kyllä onkin ollut sellaista vilskettä nyt etten ole kerennytkään. Pääsiäinen oltiin Turussa siskon luona remontti apuna, tiet olikin sulana koko meno - ja tulo matkan, mikä vähän sinänsä harmitti kun nastoilla vielä ajelen. Menomatkalla Pirkanmaan alueella mieheni olis sitten ikuistanut autoni kuvan paikallisille virkaihmisille, tuli postia Pirkanmaan poliisilta tuossa Tiistaina. :D Kyllä miestä harmittaa kun ei ole yhteentoista vuoteen saanut sakon sakkoa ja nyt sitten tuli :D No, hän kun on tottunut ajamaan 90 km/h rajoitinta vastaan ja kun tuossa mun autossa ei sellaista ole...  Kotiin tulomatkalla sitten minä ajelin ja sain ennätyksen tuolla autolla, nastarenkaat alla ja laskettu kulutus oli ollut vaan 6,8 l/100km!!! ...kun miettii auton kokoa ja konetta, minusta ei ole yhtään hullumpi kulutus.

Renkaita tuossa tutkiskelin ennen Turun reissua, nastoja ei ole lähtenyt eikä epätasaisesti kuluneita kohtia, paineetkin on pysynyt todella hyvin siinä mihin olen laittanut. Tilasin tuossa Hakka Blue -kesärenkaatkin, nyt innolla odottelen että ne tulisi Kuopioon ja saisin vaihdettua ne alle :) Täällä päin suomea on nuo tiet nyt ollut sulana ja kevät on jo tehnyt tehtäväänsä mutta vielä on lunta aika paljon, mieheni tuossa eilen ajeli kelkallakin :) Kesärenkaat haluttaisi vaihtaa jo alle, kunhan ne tulisi ensin :) Auton Katsastuskin alkaa olla kohdallaan, muutama homma pitää tehdä ennen sitä. Talvella oli sumuvalo tippunut kiinnikkeistään ja katkonut sumuvalon johdon.. varmaan aura-autosta lentänyt jää tai joku on osunut siihen, se pitäisi laittaa kuntoon.   ...Voi että mie niin inhoon tuota katsastusta.. varsinkin sitä päästönmittausta... voi Mersu raukka... :(

Mutta, auto on ollut siivoomatta Turun reissun jäljiltä joten tämän päivän työt on tiedossa. Joten, Mersun kimppuun... Palaillaan!!

comments powered by Disqus