Kirjoittaja Jukka Leikas
Uusimmat blogijulkaisut

Hakka Green 2 innostumista ja renkaiden vaihtoruljanssia keskikesällä

Minulla vaihtuivat Greenit G-kakkosiksi kesäkuussa. En tiedä onko testikuljettajuus tarttuva tauti vai meneekö asiat yhä ’mitä isä edellä, sitä pojat perässä’, mutta Green2 –tauti tarttui kovasti perheen sisällä.

Ensin nuorimmainen hankki Kangasniemeltä 205/55 R16H renkaat omaan Volvoonsa. Ja seuraavaksi keskimmäinen poikamme viikon sisällä osti pykälää isommat 205/60 R16H renkaat V70 Volvoonsa. Siis perheessä on kolme Volvoa (hyvinkin eri ikäisiä 16 vuoden ikähaitarissa) ja nyt kaikissa Hakka Green2 renkaat.

Olen kyllä kehunut uusien renkaideni ominaisuuksia ihan aiheesta, mutta en ehkä ihan niin paljoa.

Olen tainnut myös kehua Kangasniemen Kumikorjaamon palvelua perheessämme, mutta en sitäkään liikaa. Pienen korjaamon palvelu on hyvää ja nopeaa. Lisäksi kun yhdessä vaihdettujen renkaiden vanteessa oli heittoa, niin pyysivät lähelle katsomaan ja perustelivat miksi se ei haittaa ajoa. Esimerkillistä palvelua. (Pieni vinkki Itäharjun Vianorille).

Motivaationa pojilla oli aikaiseen renkaiden vaihtamiseen, että ajamisen turvallisuus ei saa olla renkaista kiinni. Tänä kesänä on satanut niin paljon, että kulutuspintaa on oltava paljon ja renkaat on vaihdettava jo ennen kuin kulutuspinnan minimissä. Kyllä, juuri niin.

 

PS. renkaiden menekki täällä maalla on ollut hyvää ja uusi lasti Nokian Renkailta on tullut tiheään. Sellaisen palautteen sain Nokian Renkaiden logistiikasta, että olisi huomattavasti helpompaa tarkistaa toimitukset, jos samalla lavalla olisi saman tyyppisiä renkaita. Nyt lavojen päällä on kaikkea sekaisin ja renkaat pitää lajitella toimituksen tarkistuksen yhteydessä uudestaan. Lisäksi turhan usein isosta toimituksesta puuttuu jotain. Soittakaapa logistiikasta Kangasniemen kumikorjaamoon

Tutustu Nokian Hakka Green 2 -kesärenkaisiin tästä: https://www.nokianrenkaat.fi/kesarenkaat/nokian-hakka-green-2/

comments powered by Disqus