Kirjoittaja Mikko Heimo
Uusimmat blogijulkaisut

Hakka Black renkaat alle

Täytyy ihan ensimmäiseksi aloittaa kehuilla. Ja kehut saa Tampereen Kalevan Vianor. Olin varmasti se "hankala asiakas", joka pölähtää paikalle ja ihmettelee miksei renkaita saada alle vaikka lumi on jo aikaa sitten lähtenyt. No ei kai sentään... Viime viikolla jo projektin pistin alulle, kun tilailin uudet kesärenkaat ja jätin vanhat vanteineen odottelemaan uusien Black:ien saapumista. Tänään sitten soittelin sinne ja Urho Mettovaara asian järjesti varsin mallikkaasti. Sopivassa välissä Brabus halliin ja vaihto käyntiin. Iso kiitos siis Urholle ja koko porukalle.

Talven jäljiltä Hakkapeliitta R:llä on tullut rullattua 26135 kilometriä. Se on aika paljon väittäisin. Eturenkaissa kilometrit eivät vielä pahasti näkyneet, mutta takarenkaat (jostain kumman syystä) olivat kokeneet pienen kumin katoamisen. Keskeltä mitattuna kulutuspintaa oli jäljellä noin 5 mm. Täytynee tosin ottaa tämä ihan omaan piikkiin. On myönnettävä, että kaasujalkani ei ole sieltä kevyimmästä päästä ja Brabuksen takapyörä on päässyt muutaman kerran sutaisemaan...

Hakka Black 245/40 R18 näyttää kyllä aika hyvältä.

Saapas nähdä mikä sen kesto on. Ainakin ensimmäiset kilometrit tuntuivat mainiolta. Ei vetele ja on hiljainen, vaikka tuota kokoa on kiitettävästi.

PS. Viimeinkin opin kuvien lisäyksen oikean tavan :)

PPS. Brabus pitäisi edelleenkin pestä...

 

comments powered by Disqus