Kirjoittaja Tapio Somero
Uusimmat blogijulkaisut

Ensimmäinen kuulento

Heti alkuun tiukka kysymys/vitsi. Mitä on linnunpaskassa se valkoinen osa? (vastaus blogin lopussa)

Kyllä on taas pitänyt kiirettä näin kesän kynnyksellä joka suuntaan ja täytyy myöntää että bloggaajan pää ihan tyhjää täynnä. Onneksi Nokian Renkaat lähetti vaatteita kotiin!, kiitokset siitä. Vähän oli pieni päälle mutta lämmittää edes päätä ja hautoo hyviä ideoita!

Mutta pitää kokeilla jos se sopisi paremmin juniorin päälle :)

Ja asiaan. Näistä kesärenkaista on todella vaikea keksiä huonoa sanaa kun ovat _yksinkertaisesti_ todella hyvät. Kyllä huomaa että näihin Hakka Blue malleihin on käytetty testausaikaa, hikeä, verta ja kyyneliä todella runsaasti.

Autolla ajosta on tullut isompi nautinto itselleni, verrattuna aikaisempiin kesärenkaisiin. Eli jokaisen euron arvoiset ehkä. Mutta tämä nyt on alustavaa testausta ja kesää on vielä jäljellä paljon.

 

 

 

 

 

 

Plussaa pitää kyllä antaa taas renkaiden alhaisesta vierintävastuksesta. Itselläni auto otti ja hyytyi vähän matkan päähän kotipihasta. Se vaan sammui eikä lähtenyt enää käyntiin. Noh, ainut saatavilla oleva hinausauto sille iltaa oli legendaarinen Ford Fiesta 1.8 diesel ilman turboa, vuosimallia 84.

VW Passatilla tuota massaa riittää yllättävän paljon ja renkaat kokoa 225/45, eli ei mikään kevyt hinattava. Tämän sai kokea liikenneympyrässä kun vahva hinausköysi otti
ja katkesi. Ford teki siinä samalla ensimmäisen kuulentonsa :D

Mutta perille päästiin ja Ford on elossa pitkän ylämäen jälkeenkin. Tämä on varmasti vierintävastuksen ansiosta. Ainakin uskon niin mutta minä nyt uskon sukkatonttuihinkin.

(Sukkatonttu: Kaikki ovat joskus huomanneet että pyykkikorista häviää kummallisesti usein toinen pari sukista. Sukkatonttu varastaa näitä)

Mutta palataan asiaan kun sitä tulee jostain reiästä!

P.S vastaus ylläolevaan kysymykseen: Sitä samaa paskaa! :)
comments powered by Disqus