Uusimmat blogijulkaisut

Ennätyspaksu alijäähtynyt jää tuulilasissa.

Pitipä vuorokauden sateen jälkeen todeta, että skrapalla ei pysty auton ikkunoita ja tuulilasia aina putsaamaan. Sade oli tietenkin alijäähtynyttä vettä, jota kertyi ikkunoihin ja auton peltiosienkin päälle rapsakka puoli senttiä.

Ukan pitkävartinen ja muut jäät ja lumikuurat hyvin poistava skrapa kimposi raaputusyrityksissä jään pinnasta, eikä puhdistumisesta ollut tietoakaan. Ei siinä auttanut muu kuin laittaa sisätilan lämmitin päälle ja varmemmaksi vakuudeksi autokin vielä tyhjäkäyntisäädösten vastaisesti käyntiin, että autolla pystyi kymmenen minuutin viiveellä lähtemään turvallisesti ajelemaan. Piti näimmä elää lähemmäs kuuttakymppiä, että tuli tämä tilanne vastaan.

Lexuksen sivuikkuna ennen sulatusta.
Ja sama puolen sentin jääpanssari tuulilasissa.

Kuvat ovat jouluaaton aatonaatolta, eli 22.12.2015, joka samalla oli vuoden 2015 lyhin päivä, talvipäivän seisaus.

Naruskan eteläinen taivas 23.12.2015 puolenpäivän jälkeen.

Tänään 23.12. päivä oli minuuttia eilistä pidempi. Päivän pitenemisestä tuli itse asiassa valheellinen tuntuma tänään, kun eilisen pilvisen ja sumuisen sadepäivän jälkeen oli tänään pakkasta parikymmentä astetta ja pilvetön taivas.

Naruskalla saamme viettää valkoisen joulun, jota valaisee täydenkuun lisäksi puolen metrin lumikerros. Näiden talviolosuhteiden maisemakuvan myötä Mummu ja Ukka toivottavat kaikille Hakkablogin lukijoille ja kirjoittajille Hyvää ja Turvallista Joulua niin liikenteessä kuin kaikessa muussakin jouluun liittyvässä!