Kirjoittaja Arto Sievinen
Auto: Mercedes-Benz E-Coupe
Renkaat: Hakkapeliitta 8
Sijainti: Helsinki
Uusimmat blogijulkaisut

Elokuu ja paluu arkeen

Aika on rientänyt jo vahvasti elokuun puolelle ja monelle on koittanut paluu arkeen. Lomakuvat on jaettu kuvapalveluissa seepian värisinä ja on aika alkaa vakuuttamaan verbaalisella puolella työtoverit siitä, että juuri oma loma oli se ikimuistoisin.

Koulujen uuden lukukauden aloitus tarkoittaa yleensä sitä, että suurin osa on viettänyt vuosittaisen kesälomansa, ruuhka-aikoina autot valtaavat risteysalueet, parkkipaikan löytyminen hankaloituu sekä koulujen läheisyydessä alkaa nopeusvalvonta. Arkeen paluu on muistutus siitä tutusta rutiinista, jonka vierellä aika kuluu turvallisesti ja yllätyksettömästi, mutta lomalta paluu myös muistutus roolistamme yhteiskunnassa: pyörät on tehty pyörimään.
 

(Tervetuloa aamuruuhkat ja kosteat aamut.)


 Siniset Hakka-kesärenkaat ovat keränneet tähän mennessä 25´564 kilometriä, joka tuntuu suhteellisen runsaalta lukemalta kun totesin henkilökohtaisen menopelini renkaiden rullanneen kevyellä pyöristyksellä ylöspäin 5´000 kilometriä kesän aikana.

Elinkaaren noin suunnilleen ensimmäisen puolikkaan perusteella voinee todeta, että renkaiden mainostettu erinomainen märkäpito normaaleissa ajo-olosuhteissa pitää paikkansa. Lähes koko kesäkuu tarjosi mainiot olosuhteet tämän toteamiselle ja heinäkuun lämpimien jälkeen elokuu tuo varmasti lukuisia päiviä jälleen väittämän tarkistamiseen sekä toivottavasti toteamiseen.
 

(Kesän viimeinen festari, Flow, meni ja arki koittaa.)


 

Seuraavaksi renkaille olisi edessä jälleen rengaskierrätys, joka juuri tällä hetkellä hyödyllisyydestään huolimatta aiheuttaa samanlaista innostusta kuin lomalta paluu. Tästä riemusta myöhemmin.

 
 
 

comments powered by Disqus