Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Ei luistanut, tiellä eikä ladulla

Tulipa eilen (8.1.13) tehtyä sellainen hulluus kuin oltua hiihtokilpailuissa. Siis ihan lappu rinnassa ja sekkari käynnissä. Itsellä. Edellinen kerta taisi olla joskus -95. :D Onhan tossa välissä jotain massahiihtotapahtumia koluttu, mutta tällaisessa tapahtumassa, missä on juniorit vanhempineen mukana, on ihan eri fiilis. Kyseessä oli Janakkalan sarjahiihdot, kilpailijoita mukana n 100.

Kisoihin ajellessa oli aivan järkyttävän liukas tien pinta. Alla olevassa autossa oli luonnollisesti Hakkapeliitan renkaat, tällä kertaa nastat. Pitoa siis itsellä riitti mutta tarkkana sai silti olla, parilla edellä ajaneella autolla meinasi mennä kurvi jos toinenkin pitkäksi Turenki-Kiipula-pikkutiellä. Valitettavasti suksikaan ei luistanut kauhean hyvin, tuollainen uuden lumen +1 keli ei ole ladun puolella niitä liukkaimpia. Mutta maaliin päästiin ja hienoa oli olla mukana silti. Tossa kisat parilla ranskalaisella summattuna.

- Aivan mahtavaa olla hiihtokilpailuiden (missä on juniorisarjat mukana) tunnelmassa mukana pitkän tauon jälkeen
- Joku on enemmän, toinen vähemmän tosissaan, mutta kaikki ovat lämpimästi tervetulleita, täällä ei tarvitse olla loppuun ajettu ajokoira, vaan saa olla oma itsensä ja mennä omaa vauhtia
- Sarjahiihdot eivät maksa mitään, siitäkin iso hatunnosto järjestävälle taholle
- Kovia harjoituksiakin voi tehdä, mutta kisat on kisoja
- Vähintään yksi imevän vesikelin suksipari täytyisi löytää jostain
- Voidekaupassa pitää käydä
- Maaliviivan ylityksen jälkeinen euforinen olo on jotain sellaista, mitä ei voi kuvailla, se pitää kokea, suosittelen kaikille lämpimästi.!

Lisää voi lukea tuolta jos kiinnostaa: http://anttiluukkanen.blogspot.fi/Loppuun pari aihepiirin kuvaa, nämä ovat tosin joulukuussa Rukalla otettuja:

comments powered by Disqus