Blogeja tosielämän rengaskokemuksista

Tavalliset autoilijat testaavat Nokian Renkaiden laatutuotteita ja jakavat aidot kokemuksensa renkaiden suoriutumisesta arjen ajotilanteissa. Seuraa rengastestausta ja tule mukaan kommentoimaan! Kaikki kirjoitukset mielipiteineen ovat kirjoittajien omia.

Testikuljettajaohjelma on Nokian Renkaiden maailmanlaajuinen tapa edistää liikenneturvallisuutta paikallisella toiminnalla. Tavoitteemme on yksinkertainen. Haluamme tehdä autoilijat tietoisiksi renkaiden merkityksestä liikenneturvallisuudelle. Renkaat ovat auton tärkein turvallisuusvaruste.

Maailman pohjoisimpana rengasvalmistajana ja talvirenkaan keksijänä meillä on luontainen ymmärrys talven ääriolosuhteista sekä jatkuva nälkä kehittää korkealaatuisista tuotteistamme entistä turvallisempia. Onnistuaksemme työssämme meidän tulee tuntea ympäri maailmaa autoilevien asiakkaidemme kohtaamat olosuhteet ja haasteet.

Testikuljettajat tarjoavat ikkunan todellisiin, paikallisiin ajo-olosuhteisiin ja antavat rengaskehittäjillemme arjen havainnoillaan arvokasta palautetta. Käyttökokemukset palautuvat jokaisen autoilijan hyödyksi entistä turvallisempina, mukavampina ja suorituskykyisempinä renkaina.

Todelliset ja henkilökohtaiset kokemukset ovat innoittavia ja niihin voi samaistua. Tuotekehitystyön tukemisen lisäksi testikuljettajamme herättelevät lukijoita ajattelemaan liikenneturvallisuutta ja miettimään valintoja, joilla jokainen voi vaikuttaa omaan ja toisten tielläliikkujien turvallisuuteen.

KUINKA VOIN RYHTYÄ TESTIKULJETTAJAKSI?
Emme ota tällä hetkellä vastaan uusia hakemuksia testikuljettajaksi.