Blogeja rengasasiantuntijoilta

Lue asiantuntijoiden tarinoita monia askarruttavista aiheista: Mitä pitäisi ottaa huomioon uusia renkaita ostettaessa? Nastat vai kitkat? Rengaspaineiden merkitys? Renkaiden ympäristövaikutukset? Saatat myös päästä kurkistamaan renkaanvalmistuksen kulissien taakse, yksityiskohtiin ja ratkaisujen perusteisiin, jotka normaalisti jäävät kertomatta.

Oletko tullut ajatelleeksi, että autolla ajaessa kosketuspintasi tiehen on tasan neljä kämmenenkokoista aluetta. Renkaasi. Nokian Renkaat on suunnitellut, testannut, valmistanut ja markkinoinut renkaita yli 80 vuotta. Pitkäjänteinen toiminta on luotsannut yhtiötä ja sen työntekijöitä kalossintekijöistä talvirenkaiden kansainvälisiksi asiantuntijoiksi. Matkan varrella on tarvittu rutkasti kekseliäisyyttä, rohkeutta ja joukkuehenkeä.

Laadukas rengas on paljon muuta kuin pelkkä kumikimpale. Se on huolellisen kehitystyön ja monipuolisen testauksen tuloksena syntynyt, tarkasti valmistettu korkean teknologian tuote. Luotettavaan renkaaseen sitoutuu kemiallista ja teknistä osaamista, laadukkaita raaka-aineita ja rakenneratkaisuja sekä loppuun saakka vietyä testaamista. Ei siis ihme, että uusi rengas vaatii 2-4 vuoden kehitystyön ennen kuin se pääsee tositoimiin.

Tänään Nokian Renkaissa työskentelee yli 4 000 rengasalan ammattilaista, joita yhdistää vankka usko omiin kykyihin, luja luottamus yhdessä oivaltamiseen ja osaamiseen sekä hihat reippaasti käärivään tekemiseen. Sellaisia ihmisiä ovat myös asiantuntijamme.

comments powered by Disqus