Blackit Bluet

Runsaasti matkaa on suoritettu uudella Nokian Hakka Blue-kesärenkailla ja kokemukset ovat olleet tähän mennessä ainoastaan myönteisiä (pääsin myös hetken kokeilemaan Blackeja ja niistä en voi sanoa muuta kuin: VAUDE! . . . tunsin yhtäkkiä olevani pikkupoika karting-ratin takana!).

 

Hakka Blue tuntuu hyvältä kelillä kuin kelillä. Kuvan 90 asteen mutkassa olen ajanut läpi viidenkympin vauhdissa kuivalla ja rankkasateessakin. Täysin märällä tiepinnalla oli ote yhtä varma ja hyvä kuin kuivalla, en tuntenut yhtään eroa. Ajo-ominaisuudet ovat erinomaiset myös silloin kun alustan laatu vaihtelee nopeasti (esim. sileästä asfaltilta karheaan tai asfalttipinnalta sorapintaan).

Auton kiihtymisessä sekä kovassa jarrutustilanteessa Hakka Bluet käyttäytyvät ryhdikkäästi ja odotetusti. Audin sisämelu on hiljainen ja tuntuu myös siltä, että nämä renkaat tulee kestämään kauan. Nyt on ajettu yli 15 tuhatta kilometriä (melkein puolet 120 km:n tuntivauhdissa) ja renkaista on hävinnyt yhden millin verran kulutuspintaa.

Aja järkevästi!

 

 

comments powered by Disqus