Kirjoittaja Julius Sutinen
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta R2
Uusimmat blogijulkaisut

Back in Black

Kesäkuun 12. päivä oli se päivä kun sain automme alle uudet kesärenkaat: Hakka Blackit. Otsikon vihjailusta huolimatta aiemmat kesärenkaat eivät Blackit olleet. Oli vain niin herkullinen hetki saada tuo fraasi otsikkoon, kunnioittaen yhden maailman parhaimman rokkibändin albumia.

Back in Black -fraasihan on tuttu myös yritysmaailmasta. Tappiollisen yrityksen käännettä voitolliseksi kuvataan usein tuolla tavoin, etenkin anglosaksisessa maailmassa. Tämä fraasi juontaa juurensa kirjanpidollisiin merkintöihin ajoilta, kun kirjoja pidettiin ihan käsin kirjoittamalla lukuja kirjoihin. Tappio kirjattiin punaisella ja voitollinen tulos mustalla.

Kun vertaa entisiä kesärenkaitamme näihin uusiin Hakka Blackeihin, ne ovat kieltämättä hyvät. Hieman huonoilta tuntuneet kesärenkaat ovat vaihtuneet hyviin. Tappio on vaihtunut voitoksi. Back in Black.

Renkailla on ehditty ajaa kohta 1000 km, kokemuksista kerron myöhemmin. Alla olevassa kuvassa pilkistää Saksasta Suomeen matkustanut Hakka Blackien kaveri. Ilman näitä kavereita Blackeilla ei oikein mitään tekisi.

comments powered by Disqus