Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Autonpesuun mielenkiintoisia piirteitä ja mahdollisuuksia

Aurinko paistaa ulkona ja hyvät Nokian renkaat alla, mutta auto pitäisi pestä. Aina ei ole käytettävissä vesipesumahdollisuutta varsinkaan kaupunkialueella ja pesukadulle lähteminen ei oikein onnistu. Mikä eteen?

Taannoin katsellessani televisiosta tullutta auto-ohjelmaa hoksasin siinä yhteydessä erään mielenkiintoisen tuotteen, joka helpottaisi allekirjoittanutta tässä asiassa ja antaisi mahdollisuuksia toimenpiteisiin vallitsevassa ympäristössä, nimittäin

1drywash

-aine (www.1drywash.fi).

Start!-ohjelman juontaja Antti Liinpää alkoi lähiaikoina ko. tuotteen maahantuojaksi ja minäkin päätin siis kokeilla tuota mainostettua ihme-ainetta omassa käytössäni ja omiin kohteisiini, koska Suomalainen ei usko, jollei näe ja testausinsinööri ei usko, jollei itse kokeile!

Hyvin aine toimi - autot, kodin ikkunat sekä polkupyörä saivat uuden kiillon ja ilman vettä - aineella puhdistuu käden käänteessä veneet, moottoripyörät yms. Suosittelen kokeilemaan!

Toki jos auto on kovin kurainen, uskoisin käyttäväni sen ensin pesukadulla ja sitten viimeisteleväni tällä aineella. Ja yleensä pesulla käynnin jälkeen kotiin ajamisen jälkeen auto saattaa olla jo sen näköinen, että pesusta on aikaa, joten siihen tilanteeseen tämä aine on omiaan auttamaan auton puhtaanapidossa ja omassa käytössä 1drywash lienee se helpottava ja toivottu puhdistusväline muiden sekalaisten menetelmien joukossa. Kunhan tuota ainetta oppinee käyttämään tehokkaammin, kun sitä tässä matkan varrella testailee, niin siitä saataneen kaikki hyöty irti omassa käytössä ja näin ensituntumalta se on erittäin tervetullut aine, joka lunasti heti paikkansa puhdistusmenetelmieni joukossa.

Halusin jakaa hyvän kokemuksen teidän kaikkien seuraajien kesken, kun pitkään on ollut täältä suunnalta taas hiljaista, kun on ollut olevinaan niin kiire...tosin tuo kiire lienee itse aiheutettu tila, joka johtuu kaikenlaisesta stressaamisesta, mutta pikku hiljaa ja pienin harppauksin - sanoo Nokian Hakkapeliitta testikuljettaja Pasi.

Puhtaalla autolla on muuten sitten kiva lähteä kruisailemaan aurinkoisena päivänä Nokian Hakka -kesärenkaat vinhasti pyörien!

Aurinkoista ja hauskaa kesän alkua kaikille kanssaliikkujille!

- Pasi

 

comments powered by Disqus