Autokuume :) Vuorossa Subaru XV!

Kevät tulee ja aurinko alkaa selvästi taas vaikuttamaan miehen hormooneihin. Kevätmekkojen sijaan kiinnostuksen kohteena tosin on autot :) Tällä kertaa tärinää aiheuttaa Subarun uusi XV, jonka ensi-esittelyssä kävin Herttoniemen Laakkosella.

Nelivetoautojen ja ystävänä ja Subaru-fanina oli hieno päästä käymään tsekkaamaan uutuus tuoreeltaan. Ajamaan vielä ei päästy mutta pelkkä autossa istuskelu nosti kuumeen päälle. Paha paha :)

Kyseessähän on siis Subarun uusi Qashqain haastaja ja haaste on tosiaan heitetty: Real-time neliveto (siis koko ajan neljällä pyörällä vetävä), iso maavara + erittäin jämäkän oloinen ja hyvin varusteltu laatuauto. Siihen vielä alle Hakkapeliitat ja varsinkin talveksi kitkat - omasta kokemuksesta kitkat on se oikea vaihtoehto varsinkin kun kyseessä on neliveto. Kokemuksia on Subaru Outbackista, Subaru Impreza WRX:stä ja nykyisestä Bemarista - ajettavuus säilyy, melu pysyy kurissa ja turvallisuuskin on hanskassa kuhan tajuaa että jääkelillä pitää olla hieman enemmän varuillaan.

Huh no katotaan kuinka miehen käy...ehkä tässä vielä kurvaillaan Bemarilla vuosi ja odotellaan Subarun loistavan turbodieselin ja portaattoman automaatin yhdistelmää...raportoin sitten miten kävi :)

comments powered by Disqus