Kirjoittaja Pasi Aittokumpu
Uusimmat blogijulkaisut

Auto puhtaaksi Vianorin pesussa

Nollanvaiheilla (tai hieman pakkasen puolella) oleva ulkoilma aikaansaa ongelmia näkyvyyteen, koska lika lentää suolauksen takia vielä muutaman asteen pakkasella ja näin ollen tuulilasissa ja sivulaseissa oleva ruskea kerros haittaa olennaisesti näkyvyyttä ajatteessa.

Tästä johtuen päätin Sarankulman Vianorin ohi ajaessani käydä pesussa ja sieltähän sitten kuoriutui oikeinkin kiiltävä auto eli auto niin sanotusti "vaihtoi väriä" matta-harmaasta tummanharmaaksi metallihohtoväriksi, mutta ei tosin taida olla pitkäaikainen ilo tällä ilmalla/kelillä...no toisaalta ajattelin, että lisäähän tuo ainakin hetkeksi turvallisuutta ja näkyvyyttä (ja fiilistä, kun auto on välillä suhteellisen puhdaskin). Lisäksi mietin, että jos välillä putsaa likaa pois, niin auto pysyy parempana ja se on sitten myöhemminkin helpompi pitää puhtaana.

Huomenna yritän vaihtaa/vaihdattaa renkaat edestä taakse, koska kilometrejä on tullut sen verran, että suositusten mukaan sen voisi tehdä. Siitä kerron sitten tuonnempana lisää, jos sen saan aikaiseksi! Samalla tarkastellaan taas renkaiden paineita ja kulutuspintaa, jotta tiedetään missä mennään...raportti siis tulossa ja hyvää viikonloppua kaikille kanssaihmisille!

comments powered by Disqus