Kirjoittaja Antti Luukkanen
Auto: Audi A5 Quattro
Renkaat: Nokian Hakkapeliitta 8
Sijainti: Hämeenlinna
Uusimmat blogijulkaisut

Arctic Test Drive - Hakkapeliitta 8 R2 !

Ivalosta on kotiuduttu, reissu oli loistava kaikin puolin, kiitos siitä alkuun järjestävälle taholle: Anu, Teemu, AJ, Matti, ym mukavat Renkaiden ihmiset. Samoin tapahtumajärjestäjälle voi antaa melkoisen hyvät pisteet, ainakin itse pidin kokonaisuudesta, ja paljon.! Lupasimme ettei ihan kaikkia yksityiskohtia paljasteta, joten niistä lisää ensi viikolla. Samoin renkaiden yksityiskohdat jäävät vielä esiripun taakse, mutta ei makeaa mahan täydeltä, ja eiköhän tästä silti jotain saada raavittua kasaan tässäkin vaiheessa.!

Alkuun siis lentelimme Ivalon arktisiin olosuhteisiin, pakkasta oli ollut aamulla reilu 30, joka onneksi laski vallan mukaviin lukemiin päivän edetessä. Renkaiden lanseeraustilaisuuden (josta myös lisää ensi viikolla) jälkeen päästiin itse asiaan: bussilla Ivalon testikeskukseen, joka toivotti kyltillään "lämpimästi tervetulleeksi":


Sitten testiajoja erilaisilla vehkeillä RS5:sta aina VW Caddyyn saakka (alkuun linkki pieneen videonpätkään):http://www.youtube.com/watch?v=Tv1MlrRbznw&feature=youtu.be


Pakko sanoa että mukavaa oli ja molemmat renkaat, sekä Hakka 8 että R2, onnistuivat keräämään vain positiivisia tuntemuksia. Jäällä ja lumella, useammalla eri autolla testattuna. Voihan se myöskin olla että olen vain liian positiivinen ihminen, kun en taaskaan keksi moitittavaa renkaista tai koko reissusta. ;)

Loppuun kiitokset vielä muille mukaan päässeille testikuskeille: Pasi, Sami, Mikko, Janne, Marko ja Jasu. Mukava oli tavata testaajakollegoita ja toivottavasti törmätään jatkossakin jossain vaiheessa.

Ensi viikolla tulee sitten infoa siitä iltaohjelmastakin, varokaa vaan.! ;)

comments powered by Disqus