Ajotapatestaajia etsitään!

Nyt haemme vapaaehtoisia Hakkapeliitta-testikuljettajiamme testaamaan Driveco-ajotapavalmentajaa. Kyseessä on verkkopalvelu, jossa voit seurata ja analysoida ajojasi, erityisesti polttoaineenkulutuksen näkökulmasta. Osallistuessasi saat ilmaiseksi käyttöösi laitteen, joka kytketään OBD-pistokkeen välityksellä autosi ajotietokoneeseen (vuosimallista 2003 lähtien pitäisi ainakin onnistua). Laite sisältää GPS-paikantimen ja se lähettää mobiiliverkon välityksellä lisäksi tarvittavat tiedot ajotietokoneestasi verkkopalveluun.

Laitteen asennus on oikeasti helppoa. Konepeltiä ei tarvitse avata, jopa minä asensin sen parissa minuutissa! Töpseli kiinni ja mokkula teippitarralla kiinni ratin alle. Lisäksi pitää käydä täyttämässä verkkopalveluun joitain perustietoja. Käyttöönoton jälkeen voit tutkia jälkikäteen ajojasi kartalta netistä ja halutessasi jakaa niitä muidenkin ihmeteltäväksi.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu tähän kommenttikenttään tai lähetä sähköpostia! Jaamme porukan tarvittaessa ryhmiin, ja testaamme talven aikana samoilla laitteilla useamman ryhmän kanssa. – A2

comments powered by Disqus