Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

4200 km takana Hakkapeliitan seiskoilla.

Matkaa on taivallettu reilut 4000 km Nokian seiskoilla, eikä mitään negatiivista sanottavaa ole ollut. Olen ollut todella tyytyväinen renkaisiin. Keliä on ollut vaikka minkälaista, mutta kaikista on selvitty kunnialla.

Täällä taas keli on sohjonen ja märkä, lämpöasteita on ollut koko viimeajan taas ulkona.. pakkasista ei tietoakaan. Joten päätiet ovat sulana mutta sivutiet jäässä tai sohjossa, pääsee edes jollain tavalla vähän testaamaan onko pito edelleen  yhtä loistava kuin aikaisemminkin. Miksikäs se pito olisi muuttunut uusilla renkailla.. :)

Viikonloppuna sain tehtyä lopulta Mersuun remontinkin mikä olisi pitänyt tehdä jo aika päiviä sitten. Siihen tuli vähän "ajokoira -efektiä", eli tietynlaiseen mutkan ajamisen jälkeen tuntuu kuin peräpää jatkaisi tätä mutkan ajamista, joten Taka -akselin kumi oli revennyt. Olihan se aikamoinen työ, saada se vanha kumi sieltä kupista pois, se piti hajottamalla ottaa pois, mutta saatiin miehen avustuksella se vaihdettua. Ja olihan se kyllä aika rikkoontunut kumi jo ennen sitä hajottamista.. Jännityksellä sitten odottamaan kuluvaa iltavuoroviikkoa että pääsee kokeilemaan onko ajettavuus muuttunut. Se on kuin täysin eri auto! Ei tarvitse enää korjata ohjausta kokoajan vaan se menee kuin juna, aivan kuin ennenkin.

Hyvä olo, auto taas kunnossa eikä tarvitse pelätä liukkaita kelejä hyvien renkaiden takia. Joulukin on tulossa... Joten;

Hyvää Joulua ja Todella loistavaa uutta vuotta kaikille testikuljettajille ja Hakkapedian Loistavalle Tiimille!!! Toivon hyvää yhteistyötä jatkossakin!! :)

comments powered by Disqus