Kirjoittaja Tanja Hartikainen
Uusimmat blogijulkaisut

Lunta on ollut nyt peräti parin viikon verran, tykkään kovasti!!

Ukkokin tuossa pitkän ajan jälkeen kävi Mersulla asioillaan paikallisella Grillillä, matkalla kokeili renkaita ESP:n kanssa ja sen jälkeen ilman ESP:tä. Kävi asioillaan ja takaisin ajellessaan tiukassa mutkassa tottuneesti paineli kaasua,  ...Ilman ESP:tä, unohti kytkeä sen takaisin päälle. Penkkan nojailun jälkeen kotiin tullessaan tokaisi että olisi hyvä muistaa kytkeä se ESP takaisin päälle jos sen ottaa pois,  todella säikähtäneen näköisenä.  Itsekin tiedän että ne liikkeet tulee todella nopeasti ja laajasti. Mutta onneksi siinä on varuilta ääritapauksissa ESP vielä mukana.

Tänään aamuvuorosta kotiin ajaessa tuo Loukeisentie oli todella liukas, ja sitten vielä kasaantunutta lunta tien keskellä ja kaistoilla vain ajourat, Siellä vielä ajelee aika paljon raskasta kalustoa ja kerkesin miettimään että onkohan ulosajoja sattunut päivän aikaan tällä tiellä, kohta S-muotoisessa mutkassa oli joku puskenut kylki edellä penkkaan. oli sen nälköinen seutu että oli jonkun aikaa mietitty ja talsittu että miten pääsee pois.. Onneksi ei ollut sattunut mun kohdalla.

Renkaista täytyy kyllä sanoa että on hyvät! Tässä on ollut vaikka minkälaista keliä jo; Jäätä, höttö lunta jään päällä, ja ihan luminen tie... Kaikissa ajo-olosuhteissa on toiminut todella hyvin. Sitten vielä se ihana hiljaisuus... :)  Hyvin niihin on oppinut luottamaan että ei ne petä. ...sehän tässä itseasiassa jo vähän hirvittää et jos oppii liikaa luottamaan niin silloin yleensä sattuu.. täytyy koputtaa puuta.

comments powered by Disqus