Nokian Tyres asiantuntija

Kirjoittajan kirjoituksia

Loistavaa pitoa, turvallista ja hiljaista talviajoa: Sähköautoilijat ry tutustui Nokian Hakkapeliitta 10 EV -nastarenkaaseen

Kun sähköautoilijoiden perinteinen Winter Tour järjestettiin helmikuussa, ajoi Sähköautoilijat ry:n puheenjohtaja Kirsi Immonen uusilla Nokian Hakkapeliitta 10 EV -nastarenkailla Suomen halki aina Nuorgamiin saakka. Matkalla läpi lumen ja jään Kirsi sai ensituntuman sähköautoihin suunniteltujen renkaiden pidosta ja mukavuudesta. Rengasliikkeisiin uutuus saapuu syksyllä 2021.

Harkitsetko sähköautoa? Lue aidon sähköautoilijan kokemukset ja vinkit!

Innokas sähköautoilun puolestapuhuja Kirsi Immonen rikkoo mielellään sähköautoihin liittyviä ennakkoluuloja ja korjaa virheellisiä uskomuksia. Kirsi kertoi meille 250 000 sähkön avulla liikutun kilometrin matkallaan syntyneitä kokemuksia sekä neuvoja sähköautoa harkitseville. Lue myös mitkä talvirenkaat Kirsi valitsi.

Ääriolojen mestarit Grönlannissa - Nokian Hakkapeliitoilla jäätikön yli

Seitsemän miestä, kolme autoa ja 5 000 kilometriä jäänpintaa. Kun islantilais-amerikkalainen retkiryhmä ajoi Grönlannin etelärannikolta maan pohjoisimpaan kolkkaan ja takaisin, oli Nokian Renkaat tietysti mukana. Vaiherikas seikkailu arktisen luonnon keskellä koetteli niin miehistön kuin kalustonkin etenemiskykyä.