Kun sähköautoilijoiden perinteinen Winter Tour järjestettiin helmikuussa, ajoi Sähköautoilijat ry:n puheenjohtaja Kirsi Immonen uusilla Nokian Hakkapeliitta 10 EV -nastarenkailla Suomen halki aina Nuorgamiin saakka. Matkalla läpi lumen ja jään Kirsi sai ensituntuman sähköautoihin suunniteltujen renkaiden pidosta ja mukavuudesta. Rengasliikkeisiin uutuus saapuu syksyllä 2021.

Lue lisää

Innokas sähköautoilun puolestapuhuja Kirsi Immonen rikkoo mielellään sähköautoihin liittyviä ennakkoluuloja ja korjaa virheellisiä uskomuksia. Kirsi kertoi meille 250 000 sähkön avulla liikutun kilometrin matkallaan syntyneitä kokemuksia sekä neuvoja sähköautoa harkitseville. Lue myös mitkä talvirenkaat Kirsi valitsi.

Lue lisää

Seitsemän miestä, kolme autoa ja 5 000 kilometriä jäänpintaa. Kun islantilais-amerikkalainen retkiryhmä ajoi Grönlannin etelärannikolta maan pohjoisimpaan kolkkaan ja takaisin, oli Nokian Renkaat tietysti mukana. Vaiherikas seikkailu arktisen luonnon keskellä koetteli niin miehistön kuin kalustonkin etenemiskykyä.

Lue lisää

Ladataan…